0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Agenda

Deze evenementen komen eraan

Zaterdag 1 december: VIP Wine Tasting

  • U kan proeven van meer dan 100 feestwijnen, u voorgesteld door verschillende wijnbouwers, uit o.a. Bordeaux, Chablis, Ribera del Duera, Priorat, Stellenbosch, Italië, Hongarije,...
  • Waar? Garage Bogemans, Wolvertemsesteenweg 308 te Grimbergen
  • Wanneer? Zaterdag 1 december van 14 u. tot 19 u.


Schrijf je nu in en ontvang een GRATIS fles cava van Pere Ventura. Een echte top Cava!
Inschrijven

 

 

Maandelijkse degustaties

Altavina hecht heel veel belang aan het "proeven vooraleer u koopt". Vandaar bieden wij u regelmatig die kans: Elke eerste zaterdag van de maand (tussen 10.00 tot 18.00u) openen wij een aantal flessen, telkens rond een bepaald thema, bvb een franse regio, of een bepaald land.

  • Op de hoogte blijven van de maandelijkse degustaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (op deze pagina) of volg ons op Facebook.

Wijncursussen en tastings

 

Cursus wijn proeven

Altavina, uw gids in de wereld van de wijn. Vandaar dat wij ook op regelmatige tijdstippen een cursus "Wijnproeven kan je leren" aanbieden. In drie avonden leert u de belangrijkste wijnstreken over heel de wereld kennen, alsook de meest geteelde druivensoorten. Aan de hand van een twintigtal degustatiewijnen wordt u gegidst door de wondere wereld van de wijnen.

Altavina biedt deze cursus aan voor slechts 99 EUR per persoon. Deze prijs omvat: drie sessie van telkens 2,5 à 3 uur, een 20-tal proefwijnen en een syllabus. Cursus gaat van start zodra er een zestal personen zijn ingeschreven. Het maximum aantal deelnemers is 14. Dag en uur worden samen met de deelnemers afgesproken.

Plaats: in onze Wijnboetiek, Brusselsesteenweg 24, 1850 Grimbergen. Interesse? Schrijf u hier in. Zo hoort u waarschijnlijk nog bij de eerstvolgende sessie. Inschrijving is geldig onmiddellijk na betaling.

TIP: U kan zelf ook met een aantal vrienden een cursusgroep samenstellen (minimum aantal van zes personen). Vraag ons naar de mogelijkheden.