0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wijnpakketten

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 1. Champagne Bollinger Brut Spécial Cuvée Magnum

  Deze magnum champagne rust minstens drie jaar in kelder (veel langer dan wettelijk nodig), vooraleer hij op de markt gebracht wordt. Bollinger Special Cuvée is dé Champagne voor elke speciale gelegenheid en als het net iets meer mag zijn. LET OP: enkel af te halen in Wijnboetiek!
  € 130,95
 2. Champagne Bollinger Brut Spécial Cuvée Jeroboam

  Deze Jeroboam champagne rust minstens drie jaar in kelder (veel langer dan wettelijk nodig), vooraleer hij op de markt gebracht wordt. Bollinger Special Cuvée is dé Champagne voor elke speciale gelegenheid en als het net iets meer mag zijn. LET OP: deze Jeroboam kan alleen worden afgehaald in Wijnboetiek NA BESTELLING!
  € 312,00
 3. Champagne Dom Pérignon in etui Limited Edition

  Dom Perignon - de prestige cuvee van Moet & Chandon - wordt gezien als de koning onder de champagnes. Deze champagne moet u zeker een keer gedronken hebben! Alleen in uitzonderlijk goede jaren wordt deze prachtige cuvee gemaakt.?
 4. Champagne Veuve Clicquot La Grande Dame in etui

  Dit is de top cuvée van Veuve Clicquot, die alleen in de beste jaren wordt gecreëerd. Zou je zeker eenmaal in je leven moeten gedronken hebben. Wordt geleverd in een luxueuze giftbox.
 5. L.F. Edwards Dona Bernarda

  Dit is de parel van Luis Félipe Edwards, de oogst van de beste wijngaarden met Cabernet Sauvignon. Hij rijpte 18 maanden op Franse eiken vaten. Luis Felipe creëerde deze wijn ter ere van zijn jong gestorven echtgenote. Het is een erkenning aan alle vrouwen en moeders, het symbool van het gezinsleven, stabiliteit, schoonheid en respect.
  € 25,45
Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)