0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spirits

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Deanston 12 Years

  Whisky in zijn pure vorm, de eerste geuren die vrijkomen, zijn die van de gerst en de mout. Bij het eerste contact met de tong heeft men zachte tonen van noten en karamel; de finisch is mooi en zacht.
  € 66,95
 2. Erasmus Bond Dry Tonic

  Een tonic ontwikkeld met een specifieke functie. Je ruikt een verassende mix van pompelmoes en bloedsinaasappel. De unieke smaak in de mond is een combinatie van pompelmoes en gentiaanwortel. Het perfecte equivalent zijn voor de vele gins die we vandaag op de markt vinden.

  € 1,25
 3. Erasmus Bond Botanical Tonic

  De fijnere gins zijn de bondgenoot voor deze tonic. Deze Duitse tonic is gemaakt voor de Belgische markt. Alle smaken zijn op elkaar afgestemd hierdoor krijgt men een neutrale smaak.

  € 1,25
 4. Taylor's 20 Years Old

  Taylor's 20 year old Tawny Port is een schitterende 20 jaar oude op vaten gerijpte Tawny van het tophuis Taylor's. U proeft de kwaliteit en de leeftijd op een prachtige manier.
  € 61,95
 5. Taylor's 10 Years Old

  De Aged Tawny's ports zijn een stuk zachter dan de standaard Tawny ports omdat deze veel langer hebben gerijpt op het vat. Omdat het hier om een mengeling van ports gaat, is de leeftijd die op de fles aangegeven is, de gemiddelde leeftijd van de blend.
  € 29,95
 6. Belgian Owl

  Deze Belgian Single Malt Whisky heeft een rijk en complex aroma. Het eerste contact is delicaat en de smaken ontplooien zich, de afdronk is erg lang. De smaken van rijp fruit blijven nazinderen, kortom een verbazingwekkende fruitige whisky met het nodige karakter.
  € 56,95
 7. Arran 10 years

  Het is een volle stevige whisky met een zacht, fruitig en boterig karakter. Omdat ze ongeturfde mout gebruiken, heeft Arran niet de typische rooksmaak zoals andere eiland-whisky's wel hebben.
  € 43,95
 8. Arran 14 years

  Deze 14 jaar oude Arran maakt deel uit van de zogenaamde Core range van Arran. De whisky is minimaal 14 jaar gerijpt in een combinatie van first-fill Sherry en Bourbon vaten. Dankzij deze vaten bekomt men een karaktervolle whisky met een tikje gedroogd fruit en vanille.
  € 59,75
 9. Mombasa Club Gin 41.5°
  Verkoop!

  Mombasa Club Gin 41.5°

  Het recept dat dateert van 1888 zorgt voor een klassieke Londen Dry gin dat viermaal is gedistilleerd. Mombassa heeft dan ook een verfrissende, zoete tegelijk ook een kruidige afdronk. Een dry tonic in combinatie met de Mombasa zorgt voor een sensatie in de neus en mond.

  Normale prijs: € 44,75

  Special Price € 41,95

 10. Deanston Virgin Oak

  Deze Deanston single malt whisky heeft een finish gekregen op zogenaamde Virgin Oak vaten. Dit zijn gloednieuwe vaten en zorgen voor meer smaak en karakter in de whisky.
  € 47,95
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4