0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spirits

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Arran 10 years

  Het is een volle stevige whisky met een zacht, fruitig en boterig karakter. Omdat ze ongeturfde mout gebruiken, heeft Arran niet de typische rooksmaak zoals andere eiland-whisky's wel hebben.
  € 43,95
 2. Mombasa Club Gin 41.5°
  Verkoop!

  Mombasa Club Gin 41.5°

  Het recept dat dateert van 1888 zorgt voor een klassieke Londen Dry gin dat viermaal is gedistilleerd. Mombassa heeft dan ook een verfrissende, zoete tegelijk ook een kruidige afdronk. Een dry tonic in combinatie met de Mombasa zorgt voor een sensatie in de neus en mond.

  Normale prijs: € 44,75

  Special Price € 41,95

 3. Erasmus Bond Dry Tonic

  Een tonic ontwikkeld met een specifieke functie. Je ruikt een verassende mix van pompelmoes en bloedsinaasappel. De unieke smaak in de mond is een combinatie van pompelmoes en gentiaanwortel. Het perfecte equivalent zijn voor de vele gins die we vandaag op de markt vinden.

  € 1,25
 4. Erasmus Bond Botanical Tonic

  De fijnere gins zijn de bondgenoot voor deze tonic. Deze Duitse tonic is gemaakt voor de Belgische markt. Alle smaken zijn op elkaar afgestemd hierdoor krijgt men een neutrale smaak.

  € 1,25
 5. Taylor's 20 Years Old

  Taylor's 20 year old Tawny Port is een schitterende 20 jaar oude op vaten gerijpte Tawny van het tophuis Taylor's. U proeft de kwaliteit en de leeftijd op een prachtige manier.
  € 61,95
 6. Taylor's 10 Years Old

  De Aged Tawny's ports zijn een stuk zachter dan de standaard Tawny ports omdat deze veel langer hebben gerijpt op het vat. Omdat het hier om een mengeling van ports gaat, is de leeftijd die op de fles aangegeven is, de gemiddelde leeftijd van de blend.
  € 29,95
 7. Dalmore Vintage 2007

  Voor deze Vintage heeft Master Distiller Richard Paterson de rijping omgedraaid. Deze whisky is gerijpt in Oloroso sherry vaten en heeft een na-rijping gekregen in ex-Bourbon vaten. Hierdoor krijgt hij een volle body met tonen van chocolade, marsepein en een aangename zoete en lange afdronk.
  € 64,95
 8. Belgian Owl

  Deze Belgian Single Malt Whisky heeft een rijk en complex aroma. Het eerste contact is delicaat en de smaken ontplooien zich, de afdronk is erg lang. De smaken van rijp fruit blijven nazinderen, kortom een verbazingwekkende fruitige whisky met het nodige karakter.
  € 56,95
 9. Gouden Carolus Whisky

  Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. Een primeur voor België zijn de handgeslagen, koperen stookketels, zogenaamde pot stills, waarin het zuivere graanbeslag wordt gedistilleerd. Dit levert een puur en helder distillaat op.
  € 46,75
 10. Citadelle Gin
  Verkoop!

  Citadelle Gin

  Deze gin van het wijnhuis Château de Bonbonnet uit de Cognac streek heeft 6 maand op een gebrand eiken vat van Cognac gelegen. Hierdoor heeft de gin aroma’s van de Cognac overgenomen. De 19 botanische ingrediënten zorgen voor een Harmonie binnen de Florale gin. Tip: een steranijsje doet hier wonderen!

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 34,24

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4