Over ons

De Altavina Wijnboektiek is de plaats bij uitstek om te ontdekken, te proeven, te genieten.

U kan in onze bruisende Wijnboetiek shoppen op een gemakkelijke en gezellige manier. In 2007 zijn wij online gegaan en sindsdien kan u vlot en goedkoop bestellen vanuit Nederland en België. Wij hebben net onze onlineshop vernieuwd om u het winkelen nog makkelijker te maken.

Wie zijn wij?

Wie bij Altavina Wijnboetiek de deur opent, stapt binnen in een wereld van levenslust, gezelligheid en jovialiteit, waar de sfeer hangt van de échte onvervalste wijnbouwers. Wij bieden u zowel kleine familiale bedrijven als grote Châteaux. Regelmatig bezoek aan wijnbeurzen en een regelmatig bezoek aan de wijndomeinen blijft een must in onze zoektocht naar lekkere, prijscorrecte wijnen.

U vindt in onze webwinkel een ruim assortiment zorgvuldig gekozen wijnen uit zowel de meest gereputeerde regio’s, als uit beloftevolle streken in volle ontwikkeling. Ons aanbod bevat mooie wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië, alsook uit de boeiendste Nieuwe Wereldlanden Chili, Argentinië, Zuid-Afrika en Australië.

Bijna alle aankopen gebeuren rechtstreeks op domein en Château. Service en vernieuwing staan hoog in ons vaandel. Door onze aanpak waarborgen wij u ook een optimale verhouding prijs-kwaliteit.

Wat zijn onze sterke punten?

  • Groot en breed aanbod wijnen van over heel de wereld, zowel uit vele Europese regio's als uit de Nieuwe Wereldlanden
  • Snelle en vlotte service dankzij ons snel intern verwerkingssysteem en onze aangename samenwerking met DPD
  • Zeer veilige betalingen
  • Aantrekkelijke promoties: wij spelen onmiddellijk in op nieuwe ontwikkelingen in de markt
  • 50-dagen garantie: wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze wijnen dat wij u een 50 dagen garantie aanbieden: tot 50 dagen na aankoop van uw wijnen, kan u deze terugsturen, indien u niet tevreden bent. Meer info vindt u bij Klantendienst.

Openingsuren december

Maandag
gesloten
Dinsdag
van 14u tot 18u
Woensdag
van 14u tot 18u
Donderdag
van 10u tot 12u
van 14u tot 18u
Vrijdag
van 10u tot 12u
van 14u tot 18u
Zaterdag
van 10u tot 18u doorlopend
Zondag
gesloten

Brusselsesteenweg 24
1850 Grimbergen
Google Maps

Email: info@altavina.be

Tel: 0477 511 110